Bemutatkozás Refrenciák Hírek Adatlap Letöltések Kapcsolat

Bemutatkozás

Cégünk története 1995-ig nyúlik vissza, mikor is az Internet az első bátortalan szárnycsapásait próbálgatta Magyarországon.

Fiatal csapatunk már akkor is fogékony volt az új technológiák iránt, így hamar felkeltette az érdeklődésünket ez az új, hatalmas üzleti lehetőségeket rejtő világ. Lelkes amatőrként a rendelkezésünkre álló eszközökkel - melyek a mai technológiákhoz képest meglehetősen elavultnak mondhatók - elkészítettük egy olyan cég honlapját, mely a hagyományos értékesítési csatornák terén már nagy tapasztalattal rendelkezett, de - felismerve az on-line kereskedelem nyújtotta előnyöket - meg kívánt jelenni az Interneten is.

Ez az általunk kifejlesztett honlap, mely már akkor tartalmazta az Interneten keresztül történő rendelés lehetőségét is, az  1996-os Automobil kiállításon debütált és hatalmas sikert könyvelhetett el magának. Mind az elektronikus média, mind a sajtó elismeréssel írt róla.

Ebben az évben nem csupán ennek az új technológiának a megismerése volt a célunk, hanem az, hogy úttörőként, hazánkban az elsők között hozhassunk létre egy olyan honlapot, amely tartalmazza az on-line érdeklődést és megrendelést. E site segítségével a cég 1997. év végéig több száz érdeklődést és megrendelést bonyolított le.

Első saját honlapunkat 1999. őszén kezdtük el készíteni. A több hónapos munka és a saját fejlesztések eredményeképpen 1999. novemberében kezdhette meg működését a Web Autósbolt, mely rövid idő alatt nagy sikereket könyvelhetett el magának. E saját fejlesztésű webshop hamar népszerűvé vált.

Az Életpálya Alapítvány 2000-es kiírásának győzteseként frissen, alig 100 000 Ft alaptőkével alakult Bt-nk erős kezdő lendületet kapott. Ezt a lendületet könnyebb volt fokozni, mint megteremteni. A pénznyeremény, a kedvezményes irodabérleti Életpálya Alapítvány fődíj átadásajog lehetővé tette, hogy a céget a - saját tulajdonban lévő - két számítógépről professzionálisabban felszerelt, komoly körülmények között tevékenykedő vállalkozássá fejlesszük. A sajtónyilvánosság – televízió- és rádióriportok, újságcikkek – pedig az ügyfélkörünk bővüléséhez vezetett.

Mivel a Web Autósbolthoz érkező megkeresések mellett egyre nagyobb teret nyert a hasonló, üzleti vállalkozások számára nyújtott internetes megoldások fejlesztésének igénye, a piaci keresletnek megfelelően cégünket is átalakítottuk. Az alapot jelentő Web Autósbolt menedzselésére egy volt kollégánkat kértük fel, míg mi – külön divízióként - a komplex internetes szolgáltatásokat nyújtó Internet Stúdió fejlesztésére koncentráltunk.

Az ide beérkező megrendelések volumenének köszönhetően, és az elnyert pályázatok maradéktalan teljesítésének érdekében további két fővel bővítettük cégünket. A gyors bővülés hátrányai rövid időn belül megnyilvánultak, ezért 2001. második felében a három alkalmazottól megváltunk, és őket egy, az évek során e piacon nevet szerzett profi szakemberrel pótoltuk. Hárman a cég gyökeres átalakításán, új szervezeti rendszer felépítésén kezdtünk el dolgozni. A Web Autósboltot egy autóalkatrészes tapasztalattal bíró partner vállalkozás részére bérbe adtuk, és teljes lendülettel az Internet Stúdió fellendítésére koncentráltunk.

diNero címerEnnek eredményeképpen létrejött a diNero Internet Stúdió Marketing- és Reklámkommunikációs Kft. 2002. április 24-án, mely 3 000 000 Ft törzstőkével bejegyzett, 100%-ban magyar tulajdonban lévő vállalkozás.

A Web Autósboltot egy úgyszintén évtizedek óta üzemelő vállalkozás részére bérbe adtuk, és teljes lendülettel az Internet Stúdió fellendítésére koncentráltunk.

Szolgáltatásaink körének kialakításával és folyamatos bővítésével is arra törekszünk, hogy az ehhez kapcsolódó valamennyi igényt ki tudjuk elégíteni: az Internet világában járatlanok számára ingyenes felvilágosítás-tanácsadás, honlapok készítése, arculatok megtervezése, alkalmazások fejlesztése, webshopok kialakítása, tárhelyek biztosítása, domainek regisztrálása, on-line reklámkampányok lebonyolítása, nyomdai munkák tervezése, kivitelezése, névjegykártyáktól kezdve az ajándéktárgyakig.

Egy-egy honlap kapcsán a megrendelés teljesítését és a beüzemelést követően jelentős hangsúlyt fektetünk arra, hogy az elkészült honlap ne csak fent legyen az Interneten, hanem azt látogassák is és eljusson azon célcsoportokhoz, melyek érdeklődésére a website számot tarthat. Ugyan ez látszólag magától értetődő dolog, mégis a gyakorlat azt mutatja, kevés webes cég fektet erre hangsúlyt.

Ha Ön idáig jutott az olvasásban, megismerhette bemutatkozó anyagukat. Ismerjen meg bennünket személyesen is! Várjuk jelentkezését!

Baráti üdvözlettel,

a diNero csapata

 

 

 

 

 

 

 

 

diNero IS diNero ügyfélkapu diNero online levelezés diNero ügyfélkapu diNero online levelezés