Logó tervezés

Új cég indításakor, vagy új termék/szolgáltatás bevezetésekor elengedhetetlen cégünk logójának, termékünk/szolgáltatásunk emblémájának kialakítása. Mivel ügyfeleink ezzel találkoznak először, rengeteg információt közöl rólunk. Ezért nem túlzás azt állítani, hogy ez határozza meg éveken keresztül cégünk, termékünk identitását, szükség szerint nyomdai kivitelezésben is állunk rendelkezésükre.

Ezért a tervezés során szoros együttműködésre van szükségünk ügyfelünkkel. Feltérképezzük partnerünk igényeit, elemezzük az üzleti környezetet, és fokozatosan, lépésről lépésre dolgozzuk ki az arculatot; kezdve a színvilággal, folytatva a betűtípussal, elrendezéssel.

Ez sűrű döntéshozást igényel partnerünk részéről, de a folyamat végén összeáll maga az embléma, melyet teljességében sajátjának érezhet. A kész anyagokat elektronikus formátumban adjuk át, szükség szerint nyomdai kivitelezésben is állunk rendelkezésükre.

  • Munkadíj: 30.000 Ft+ Áfa

Ha logót szeretne, akkor keressen meg bennünket!
Studio@diNero.hu

Díjaink tájékoztató jellegűek, ajánlattételnek nem minősülnek.
Bár mindent megteszünk, hogy a feltüntetett árakat tartani tudjuk, de tapasztalataink szerint korrekt végösszeget csak a feladat feltérképezését követően tudunk adni.

 

 

 

 

 

 

diNero IS diNero ügyfélkapu diNero online levelezés diNero ügyfélkapu diNero online levelezés
Bemutatkozás Refrenciák Hírek Adatlap Letöltések Kapcsolat