Bemutatkozás Refrenciák Hírek Adatlap Letöltések Kapcsolat

Screen design és online szolgáltatások

Cégünk elsősorban a virtuális világban való megjelenés és üzletszerzés lehetőségét kínálja ügyfelei részére.

Arra törekszünk, hogy felhasználóbarát, harmonikus megoldásokat kínáljunk partnereinknek. Célunk az, hogy partnereinknek bármely, az Internettel kapcsolatos igényeit kielégítsük. Igény  esetén összeállítjuk az ideális online stratégiát, regisztráljuk a kívánt domain neve(ke)t, megtervezzük és felépítjük a stratégia által megcélzott website-ot, melynek a saját webszerverünkön biztosítunk 24 órás elérhetőséget.

Partnereinknek extra szolgáltatásokat is biztosítunk: honlap vizuális megtervezésén kívül audiovizuális arculattervezéssel is foglalkozunk, melyhez egy saját zeneszerzőt alkalmazunk; reklámfilmek, prezentációk rendezése, forgatása és vágása stúdióban vagy külső helyszínen.

Azonban kapcsolatunk itt nem áll meg: online média részlegünk gondoskodik róla, hogy az elkészült honlap ne csupán fent legyen a világhálón, hanem az el is érje a célját - kifejlesztésével a megrendelő többletbevételt realizálhasson akár úgy, hogy több érdeklődést fogad, vagy az online megrendelők számának emelkedésével, esetleg az értékesebb reklámhelyek értékesítésével. Így a site fejlesztésére fordított összeg megtérülése jelentősen lerövidül.

Igény esetén, meglévő partnereink közül referenciaként személyes kontaktokat is meg tudunk adni.

  • Honlap: 120 00 Ft-tól
  • Banner: 20 000 Ft-tól
  • Kisebb grafikai munka: 5 000 Ft/óra
  • Email sablon: 20 000 Ft
  • Email körlevel: 20 000 Ft
  • Karácsonyi üdvözlés: 5 000 Ft
  • Akciós képecske: 5 000 Ft

Díjaink tájékoztató jellegűek, ajánlattételnek nem minősülnek.
Bár mindent megteszünk, hogy a feltüntetett árakat tartani tudjuk, de tapasztalataink szerint korrekt végösszeget csak a feladat feltérképezését követően tudunk adni.

 

 

 

 

 

 

 

 

diNero IS diNero ügyfélkapu diNero online levelezés diNero ügyfélkapu diNero online levelezés